TERMENI ȘI CONDIȚII

• Confidențialitate & GDPR

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Datele cu caracter personal se refera printre altele in special la – nume si prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon mobil sau fix, adresa, adresa IP, locatie, etc. 

Utilizarea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing se refera la:
– emailuri promotionale, emailuri de informare sau alte tipuri de email cu posibilitate de dezabonare imediata!
– rularea unor reclame pe retele sociale 
– oferirea de continut personalizat pentru o navigare mai facila pe site.

Utilizarea datelor cu caracter personal pentru emiterea de documente se refera la:
– emiterea de facturi proforme pentru comenzile plasate de clienti pe site sau telefonic
– emiterea de facturi fiscale finale pentru comenzile plasate de clienti pe site sau telefonic
– redactare de contracte de garantie sau de prestari servicii intre client si furnizor ( www.piatratimisoara.ro)

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul, numai in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, datele cu caracter personal furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului www.piatratimisoara.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date cu caracter personal, primite de la cumparator, conform cu prevederile legii UE aflate in vigoare.

Utilizatorii site-ului sau cumparatorii au dreptul sa solicitate stergerea tuturor datelor personale stocate de catre www.piatratimisoara.ro conform cu legislatia UE in vigoare. Cererea poate fi transmisa in scris sau telefonic. 

Informatiie cu caracter personal se stocheaza pe site-ul nostru pentru o perioada de maximum 36 de luni. Ulterior, aceste date vor fi sterse complet din bazele noastre de date. Perioada de 36 de luni se calculeaza de la ultimul contact dintre client si www.piatratimisoara.ro – mai exact, de la ultima plasare de comanda online sau telefonic.

Daca cumparatorul/utilizatorul se simte neindreptatit cu privirea la datale cu caracter personal preluate de www.piatratimisoara.ro poate sa trimita o notificare fie prin e-mail, fie prin telefon, cererea fiind procesata cu prioritate in vederea solutionarii. 

• Termeni și info. generale

PROMOEXPERT SRL isi rezerva dreptul de a face orice fel de modificare la site-ul:www.piatratimisoara.ro,cum ar fi:modificari de pret,de produse,etc.fara nici un fel de notificare prealabila.

www.piatratimisoara.ro cuprinde orice fel de informatii ( reclame,logouri,texte, poze, baze de date, produse, preturi), care constituie continutul magazinului virtual www.piatratimisoara.ro, proprietatea companiei PROMOEXPERT Timisoara. Preluarea continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Compania noastra va ofera informatii in limba romana,dar nu sunt excluse si prezentarea in alte limbi.Toate contractele se vor incheia in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

Informatiile privitoare la contractul incheiat intre dvs. si PROMOEXPERT vor fi pastrate pentru un timp limitat si disponibile pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Pentru orice informative suplimentara aveti la dispozitie adresa de email promoexpert2002@yahoo.com.

Transmiterea eronata a datelor personale nu ne face raspunzatori de nici un fel de problema dupa prelucrarea de catre noi a acestora.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative„.

SC PROMOEXPERT SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Utilizator :orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Vanzator: S.C. PROMOEXPERT S.R.L. cu sediul in municipiul Timisoara, str.Stefan cel Mare, nr. 45,bl.C14, judetul Timis, cod postal 300109, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/1869/2002 si avand C.I.F.: RO 15022180, nr. telefon:0788008022.

Client/Cumparator: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.piatratimisoara.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

Comentariu : apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare : formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns : informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Document :prezentele Termene si Conditii.

Newsletter :mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Magazin virtual: pagini web apartinand Promoexpert care se afla la adresa www.piatratimisoara.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Promoexpert.

In magazinul virtual piatratimisoara.ro sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse apartinand firmei Promoexpert.

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte,ce compun site-ul www.piatratimisoara.ro

Bunuri: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului www.piatratimisoara.ro

Comanda :comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul „disponibil la comanda”vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 48 h.

Confirmarea comenzii: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.piatratimisoara. ro de catre un cumparator ale carui date de identificare au fost confirmate telefonic si prin email de catre Promoexpert Timisoara.

Orar de plasare a comenzilor:
Comenzile pot fi plasate online la orice ora.

Procesarea comenzilor:
Luni-Vineri intre orele:9-18.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email.

Odata lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Comenzile confirmate implica Promoexpert in calitate de vanzator si consumatorul persoana fizica intr-un contract incheiat la distanta.

Se considera contractual incheiat in momentul confirmarii comenzii telefonic si/sau prin email.

• Obligațiile vânzătorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii cu privire la produsele si serviciile sale pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online.

Continutul publicat in magazinul virtual piatratimisoara.ro, are caracter orientativ si sunt informatii despre produsele comercializate de acesta cat si alte date considerate de Promoexpert ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

Promoexpert este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului virtual, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imagini si specificatii tehnice.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul virtual cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, Promoexpert poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Preturile produselor sunt actualizate zilnic. Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

PROMOEXPERT nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

PROMOEXPERT isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul virtual www.piatratimisoara.ro se face utilizand formularul de contact afisat pe site,telefonic la numerele:0788008022/0758033355 sau pe email:promoexpert2002@yahoo.com.

Promotiile oferite pe site sunt disponibile doar in perioada mentionata si in limita stocurilor disponibile.Ne rezervam posibilitatea de a nu onora o comanda plasata daca nu mai este disponibila in momentul respectiv,chiar daca pe site nu a fost mentionat acest lucru.

• Dreptul de proprietate intelectuală:

Insemnele grafice, denumirile, marcile sunt proprietatea SC PROMOEXPERT SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului..

Este interzisa copierea,preluarea si distribuirea in scop comercial a informatiilor continute de www.piatratimisoara.ro.Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

• Modalități de plată:

Toate platile se realizeaza in avans.In momentul in care se prelucreaza comanda,va fi emisa o factura proforma in baza careia puteti face plata.

Plata de face exclusiv bancar,nefiind acceptata plata ramburs.

Dupa prelucararea comenzii,se va emite o facture proforma care va contine si transportul in baza careia dvs.puteti face plata.Din momentul in care sistemul nostru inregistreaza plata,noi va vom trimite comanda care are termen de livrare minim 24h dacă se achită taxă de livrare cu prioritate – LIVRARE PREMIUM  sau minim 48h livrare standard curier.

Momentan nu se pot efectua plăți cu cardul online pe site-ul nostru. În viitor vom oferi și această modalitate de plată!

IMPORTANT!!!

Pentru produsele care necesită diferite pregătiri sau se pot comanda numai cu precomandă se achită 40% din valoarea produsul la momentul plasării comenzii iar diferența de 60% din valoare înainte de livrarea produsul comandat! NU se va livra niciun produs fără plată integrală confirmată înainte de livrare! De asemenea NU se poate opta pentru plată ramburs la livrare pentru diferența de 60% din sumă decât pentru livrare în proximitatea Mun. Timișoara.

• Transportul:

Transportul se efectueaza in sistem paletizat,noi colaborand cu o companie de transport care va face livrarea la domiciliu.

Soferii vor efectua doar livrarea,descarcarea marfii este raspunderea dvs.

Nu suntem raspunzatori de intarzieri din culpa transportatorului.

Incercam sa facem tot posibilul sa rezolvam situatia intr-un mod cat mai placut pentru dvs.

• Facturare:

Promoexpert Srl va emite pe baza informatiilor primate de la client factura pentru bunurile livrate.

• Limitarea de răspundere:

Promoexpert nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet).

• Transfer de proprietate:

Bunurile intră în posesia dvs. după cum urmează:
la momentul confirmarea plății, adică atunci când banii ajung în contul nostru bancar ( fiecare bancă are politica sa de transferuri și perioada de procesare a plății diferă). În cazul plăților de tip transfer bancar internațional, perioada de procesare a plății poate dura minim 48h de la momentul efectuării plății. Timpul de procesare poate varia în funcție de banca prin care se efectuează plata.

• Forță majoră și litigii:

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Orice litigiu care nu poate fi rezolvat amiabil va fi solutionat de catre instantele competente.

• Acceptare bunuri și retur:

In momentul primirii coletului,va rugam sa semnati de primire!!!

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora(emiterea facturii fiscale),in ambalajul original.Returul va fi acceptat dacă produsul nu prezintă urme de uzură, nu este deteriorat, are toate etichetele atașate și este complet.Nu acceptam returul marfurilor utilizate!
Costurile aferente returului de marfuri cade integral in sarcina dvs. 

Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

_________________________________
Descarcă politică de retur de aici – POLITICĂ RETUR

Descarcă formular de retur de aici – FORMULAR DE RETUR